Yasin Öztekin Eşi - Yasin Öztekin: "Beşiktaş'a attığım golü unutamam!" - Spor ... - Galatasaray'ın yıldız futbolcusu yasin öztekin ve eşi mücella öztekin, önceki gün aqua florya'daydı.

Yasin Öztekin Eşi - Yasin Öztekin: "Beşiktaş'a attığım golü unutamam!" - Spor ... - Galatasaray'ın yıldız futbolcusu yasin öztekin ve eşi mücella öztekin, önceki gün aqua florya'daydı.. Milliyet'in haberine göre, yasin öztekin eşinin çok beğendiği 10 odalı villa. Galatasaray ın yıldız futbolcusu yasin öztekin, önceki gün eşi mücella ve oğlu miraç la aqua florya avm de görüntülendi. Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. Yasin öztekin forma numarasıyasin öztekin 7 numaralı formayı giymektedir. Yasin öztekin'den 4 milyon tl'lik hediye.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu yasin öztekin eşi mücella öztekin'e yaz tatili yaptıkları çeşme fener burnun'daki villayı hediye etti. Galatasaraylı yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Yasin öztekin'den eşi mücella öztekin'e büyük sürpriz. Hayatı negatif ve sürekli depresif modda yaşayanların bok attığı şaka. Galatasaray forması giyen yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı.

Yasin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı salladı
Yasin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı salladı from i.internethaber.com
Galatasaraylı futbolcu yasin öztekin, çeşme'de tatil yaptıkları sırada eşine bir sürpriz yaptı. Ana sayfa haberler yasin öztekin eşi. Galatasaray ın yıldız futbolcusu yasin öztekin, önceki gün eşi mücella ve oğlu miraç la aqua florya avm de görüntülendi. Çeşme'deki 10 odalı villaya 4 milyon lira ödeyen öztekin, evi eşine. Galatasaraylı yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Adem büyük'ün eşi merve büyük: Galatasaray'ın yıldız futbolcusu yasin öztekin eşi mücella öztekin'e yaz tatili yaptıkları çeşme fener burnun'daki villayı hediye etti. Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın.

Ünlü futbolcu, eşi için tatil yaptıkları villayı satın aldı.

Yıldız futbolcu, 7 senelik eşine, yazın çeşme'de tatil yaptıkları yazlık villayı satın alarak hediye etti. Spor toto süper lig ekiplerinden bursaspor, galatasaray ile sözleşmesi sona eren yasin öztekin ile prensipte anlaştı. Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. Milliyet'te yer alan habere göre kadınlar günü'nde günaydın steak house'da akşam yemeği yiyen öztekin çiftinden yasin bey, bugün kadınlar günü. Galatasaray forması giyen yasin öztekin , eşi mücella öztekin'le önceki akşam etiler galliard restaurant'dan çıkarken görüntülendi. Gibi birçok bilinmeyeni burada açıklamaya aslen kırşehirli bir ailenin çocuğu olan yasin öztekin, 5 çocuklu ailenin üçüncüsü olarak dünyaya. Galatasaray forması giyen yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Yasin'i gram sevmem ama şakada bişey yok. Yasin öztekin ve eşi haberleri ilk sayfa. Adem büyük'ün eşi merve büyük: Yasin öztekin'in ve eşinin i̇bo show keyfi. Yasin öztekin forma numarasıyasin öztekin 7 numaralı formayı giymektedir. Magazin 2 saat önce bir zamanlar kıbrıs bu akşam neden yok?

Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. Yasin'i gram sevmem ama şakada bişey yok. Yasin öztekin yasin öztekin yasin doğum tarihi 19 mart 1987 (33 yaşında)almanya, dortmund burç balık meslek futbolcu cinsiyet erkek i̇lişki durumu evli (mücella öztekin ile) boy 1.80 cm kilo 70 … Yasin öztekin'in güldüğü zaman maymuna benzediğini belgeleyen şakadır. Yasin öztekin forma numarasıyasin öztekin 7 numaralı formayı giymektedir.

Yasin Öztekin'den Martin Linnes'in Eşine Yumurta Şakası ...
Yasin Öztekin'den Martin Linnes'in Eşine Yumurta Şakası ... from i1.imgiz.com
Yıldız futbolcu, 7 senelik eşine, yazın çeşme'de tatil yaptıkları yazlık. Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. Yıldız futbolcu, 7 senelik eşine, yazın çeşme'de tatil yaptıkları yazlık villayı satın alarak hediye etti. Ünlü futbolcu eşine 4 milyonluk villa aldı. Kendisi eşim olur ve kameralara hiç alışık değildir diyerek aracına bindi. Galatasaray forması giyen yasin öztekin , eşi mücella öztekin'le önceki akşam etiler galliard restaurant'dan çıkarken görüntülendi. Ana sayfa haberler yasin öztekin eşi mücella öztekin. Galatasaray forması giyen yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı.

Gibi birçok bilinmeyeni burada açıklamaya aslen kırşehirli bir ailenin çocuğu olan yasin öztekin, 5 çocuklu ailenin üçüncüsü olarak dünyaya.

Galatasaraylı futbolcu yasin öztekin, çeşme'de tatil yaptıkları sırada eşine bir sürpriz yaptı. Yasin öztekin'den 4 milyon tl'lik hediye. 2011 yılında borussia dordmund takımından bedelsiz olarak gençlerbirliği takımına transfer olmuştur. Ana sayfa haberler yasin öztekin eşi mücella öztekin. Ünlü futbolcu, eşi için tatil yaptıkları villayı satın aldı. Hamilelik döneminde 107 kiloya ulaşan mücella öztekin yaptığı düzenli sporla oldukça fit bir görünüme geri döndü. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu yasin öztekin eşi mücella öztekin'e yaz tatili yaptıkları çeşme fener burnun'daki villayı hediye etti. Galatasaraylı yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. Yasin öztekin türk futbol tarihinin başarılı isimlerindendir. 19 mart 1987, dortmund), sol açık mevkiinde görev yapan türk millî futbolcudur. Eşim benim en değerli varlığım. Yasin öztekin forma numarasıyasin öztekin 7 numaralı formayı giymektedir.

Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. Adem büyük'ün eşi merve büyük: Çeşme'deki 10 odalı villaya 4 milyon lira ödeyen öztekin, evi eşine. Galatasaray'ın 7 numaralı futbolcusu yasin öztekin, 7 senelik eşi mücella öztekin için çeşme'de yazlık bir villa satın aldı. Gibi birçok bilinmeyeni burada açıklamaya aslen kırşehirli bir ailenin çocuğu olan yasin öztekin, 5 çocuklu ailenin üçüncüsü olarak dünyaya.

Mücella Öztekin'in son hali görenleri şaşırtıyor!
Mücella Öztekin'in son hali görenleri şaşırtıyor! from img3.aksam.com.tr
Galatasaraylı yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. 2011 yılında borussia dordmund takımından bedelsiz olarak gençlerbirliği takımına transfer olmuştur. Adem büyük'ün eşi merve büyük: Sitemiz i̇ha ve dha resmi abonesidir. Galatasaraylı yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu yasin öztekin ve eşi mücella öztekin, önceki gün aqua florya'daydı. Galatasaraylı futbolcu yasin öztekin, çeşme'de tatil yaptıkları sırada eşine bir sürpriz yaptı.

Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı.

Sabah erken saatlerde alışveriş merkezine giden çift bir restoranda kahvaltı yaptı. Ünlü futbolcu, mücella öztekin'e çeşme'de beğendiği yıldız futbolcu, 7 yıllık eşi mücella öztekin'e çeşme'de tatil yaptıkları villayı satın aldı. Spor toto süper lig ekiplerinden bursaspor, galatasaray ile sözleşmesi sona eren yasin öztekin ile prensipte anlaştı. Ünlü futbolcu eşine 4 milyonluk villa aldı. 2011 yılında borussia dordmund takımından bedelsiz olarak gençlerbirliği takımına transfer olmuştur. Galatasaray forması giyen yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. Galatasaray ın yıldız futbolcusu yasin öztekin, önceki gün eşi mücella ve oğlu miraç la aqua florya avm de görüntülendi. Abd, rus savaş gemilerini batırmayı planlıyordu. Eşim benim en değerli varlığım. Yasin öztekin'in güldüğü zaman maymuna benzediğini belgeleyen şakadır. Galatasaray forması giyen yasin öztekin, eşi mücella öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Çeşme'deki 10 odalı villaya 4 milyon lira ödeyen öztekin, evi eşine.

Yasin öztekin, arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın yasin öztekin. Sitemiz i̇ha ve dha resmi abonesidir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama